Drob de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi potrivir de mari
  • 2 morcovi
  • 2 pastarnaci
  • o telina mica
  • 6 legaturi ceapa verde
  • 6 legaturi usturoi verde
  • 3 cepe uscate
  • 3 legaturi de marar
  • 7 oua
  • 50 ml .ulei( sau putin mai mult )
  • 3 linguri nuca macinata
  • sare
  • piper
  • 10 ciuperci champinion .

Mod de preparare

Cartofii, pastarnacii ,morcovii,telina se fierb in apa sarata , se dau pe razatoarea mare ,separat se calesc in ulei ceapa uscata (care a fost taiata marunt)ceapa verde ,usturoiul verde ,apoi se adauga ciupercile date prin razatoarea mare ,se calesc in ulei pana se inmoaie ,se amesteca totul , se pune nuca macinata si mararul tocat fin .Cele 7 oua se bat bine cu telul si se pun in compozitie, se sareaza si pipereaza dupa gust.Se tapeteaza forme de chec sau de cozonac cu margarina si pesmet (este cel mai bun mod de a tapeta o forma ,nu se lipeste si se scoste excelent) .Dupa ce se raceste se feliaza , arata minunat si are un gust deosebit!Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise