Drob de miel

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru un drob avem nevoie de :
  • 1.5 kg organe
  • prapur de miel
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 oua crude
  • oua de prepelita fierte
  • 3 oua fierte
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam organele si prapurul in mai multe ape. Cat timp pregatim compozitia pentru drob tinem prapurul intr-un castron cu apa rece.

Fierbem organele de miel in apa cu sare, luand spuma de cate ori este nevoie. In acest timp tocam si calim ceapa. Dupa ce au fiert maruntaiele le lasam sa se raceasca, apoi le tocam prin masina. Adaugam ouale, verdeata tocata, ceapa calita, piper, sare si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Cu aceasta compozitie umplem prapurul pe care l-am pus intr-o tava de cozonac, unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. La mijlocul umpluturii vom pune ouale fierte de gaina si prepelita si curatate.

Invelim tocatura si dam la cuptor la 180°C pentru aproximativ 45 de minute.

Il lasam sa se raceasca inainte sa il taiem.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise