Drob de pasare

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg de ficat de pasare
  • -500gr de pipote si inima de pui
  • -200gr de carne tocata de pui
  • doua legaturi de ceapa
  • 1 de marar
  • sare si piper dupa gust si 3 oua crude si 2 oua fierte

Mod de preparare

Ficatul si pipotele se fierb in apa cu sare.Se lasa la racit dupa care se toaca prin blender se adauga carnea tocata ,verdeata ,ouale ,sarea si piperul dupa gust.Se amesteca toate bine si se pun intr-o tava de cozonac tapetata cu unt si pesmet.Se tine la cuptor pina ce este gata.A doua zi se poate scoate din tava se garniseste cu frunze de salata,rosii,castraveti proaspeti,ridichi si ouale fierte taiate feli.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise