DROB DE PASTE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g ficat de pui si ficatul de la miel+celelalte organe de la mielut
  • 500 g pipote si inimi de pasare
  • 200 g carne tocata amestec(vita si porc)
  • 2 legaturi de marar
  • 1 leg de patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 1 prapur(foi de placinta dc nu aveti prapur)
  • 8-10 oua
  • mirodenii(cimbru,piper)+sare
  • o cana de zeama de carne

Mod de preparare

Se toaca prin masina de tocatsau robot 1/2 din organe iar 1/2 se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata.

Se adauga si cele 2 linguri de amidon in zeama de carne,ceapa uscata,taiata marunt si se framanta compozitia ( se amesteca cu mana f bine)

Toate verdeturile se toaca marunt si se amesteca si ele in compozitie, apoi se adauga ouale batute bine si mirodeniile

In tava unsa bine si tapetata cu pesmet asezam prapurul (sau foile)si turnam compozitia si deasupra o imbracam cu prapurul sau foile

Intepam din loc in loc si o dam la cuptor 35 min(nu se lasa f mult pt ca se usuca si nu este asa de gustos)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise