drob de post

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe mari
  • 1 kg. de vinete
  • 5 linguri gris
  • 5 oua
  • 100 gr. cascaval de post
  • 2-3 rosii
  • 3 legaturi patrunjel
  • 100 ml. ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata vinetele de coaja, se taie pe lungime apoi in cubulete si se oparesc in apa cu sare. Ceapa tocata se caleste in ulei de masline incins pana devine aurie. Peste vinetele oparite si scurse de apa se presara grisul, se amesteca totul cu cepa prajita, se adauga patrunjelul tocat marunt, sare, piper si ouale batute. Se toarna totul intr-un vas neuns si se introduc la cuptor. Se presara cascaval ras deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise