Drob de pui cu bureti de padure

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •un piept de pui de 500-600 grame;
  • •4 maini de bureti;
  • •3 cepe potrivite;
  • •½ capatana usturoi;
  • •10 oua;
  • •sare;
  • •piper;
  • •cimbru

Mod de preparare

•ceapa se taie in 4 iar usturoiul in 2 si se calesc pentru 2 - 3 minute in putin ulei;

•ouale se bat separat;

•carnea, buretii, ceapa si usturoiul se dau prin masina de tocat;

•se amesteca ouale si tot ce e dat prin masina;

•se adauga dupa gust sare, piper si cimbru;

•compozitia se imparte in 2 tavi tapetate cu folie de copt;

•se dau la cuptorul preincalzit pana prind o crusta aurie la foc potrivit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise