Drob de pui cu bureti de padure

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •un piept de pui de 500-600 grame;
  • •4 maini de bureti;
  • •3 cepe potrivite;
  • •½ capatana usturoi;
  • •10 oua;
  • •sare;
  • •piper;
  • •cimbru

Mod de preparare

•ceapa se taie in 4 iar usturoiul in 2 si se calesc pentru 2 - 3 minute in putin ulei;

•ouale se bat separat;

•carnea, buretii, ceapa si usturoiul se dau prin masina de tocat;

•se amesteca ouale si tot ce e dat prin masina;

•se adauga dupa gust sare, piper si cimbru;

•compozitia se imparte in 2 tavi tapetate cu folie de copt;

•se dau la cuptorul preincalzit pana prind o crusta aurie la foc potrivit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise