drob de urzici.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g de bureti
  • 500 g de urzici
  • 5-6 cepe mijlocii
  • 1 ceasca de untdelemn
  • 5-6 catei de usturoi
  • 10 oua
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se aleg si se spala bine urzicile, iar cand apa a clocotit se pun la fiert;

Separat, se toaca ceapa si se caleste pana cand capata o culoare aurie. Apoi se adauga si buretii tocati marunt;

Cand urzicile sunt fierte, se scot, se scurg, se toaca si se pun peste bureti. Se amesteca in compozitie ouale. Se pun la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise