Drob pentru copii

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 pachet ficatei de pasare
  • 1 pachet de pipote cu inimi
  • 1-2 cepe si 2 legaturi ceapa verde
  • marar
  • patrunjel
  • 4-5 oua
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se curata si se spala ficateii si pipotele, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se scot, se scurg, se dau prin masina de tocat sau se toaca marunt de mana impreuna cu cepa verde si cea uscata. Dupa ce le-am tocat se amesteca cu ouale batute si verdeata, sare, piper. Se unge o tava mai inalta (de ex tava de cozonac), se unge tava si se tapeteaza. Amestecul se pune in tava si se da la cuptor. Cand este aproape gata se unge drobul cu albus de ou.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise