Drob pentru copii

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 pachet ficatei de pasare
  • 1 pachet de pipote cu inimi
  • 1-2 cepe si 2 legaturi ceapa verde
  • marar
  • patrunjel
  • 4-5 oua
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se curata si se spala ficateii si pipotele, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se scot, se scurg, se dau prin masina de tocat sau se toaca marunt de mana impreuna cu cepa verde si cea uscata. Dupa ce le-am tocat se amesteca cu ouale batute si verdeata, sare, piper. Se unge o tava mai inalta (de ex tava de cozonac), se unge tava si se tapeteaza. Amestecul se pune in tava si se da la cuptor. Cand este aproape gata se unge drobul cu albus de ou.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise