Drob vita

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 3 kg maruntaie vita (plaman
  • inima
  • ficat)
  • 6 cepe
  • 10 oua
  • piper
  • sare
  • cimbru
  • patrunjel
  • frunze telina
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Maruntaiele se dau un clocot apoi se spala pana apa devine limpede. Se pun la fiert la foc mediu. Cand sunt fierte se dau la racit si apoi se toaca prin masina de tocat. Ceapa se taie cuburi mici si se prajeste in ulei. Se face compozitia din carne, ceapa, 9 oua si verdeata taiata marunt. Se condimenteaza dupa gust si se pune in 2 tavi de chec unse cu margarina. Se unge deasupra cu ou batut si se da la foc mic pentru aproximativ o ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise