Dulce de arahide

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,2 litri apa
  • 100 g zahar cristal
  • 230 g unt de arahide
  • putin malai amestecat cu apa daca se doreste o budinca mai consistenta

Mod de preparare

Se pune apa la fiert, intr-o cratita. Se adauga zaharul cristal si se lasa la foc mic pina se topeste zaharul. Se adauga untul de arahide si se lasa sa fiarba(grasimea vegetala trebuie sa se dizolve in sirop). Se combina putin malai cu apa rece si se amesteca incet in lichid, pina se obtine consistenta dorita.

Se poate inlocui untul de arahide cu tahini.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise