Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei iuti
  • 1 kg zahar
  • 1 l otet

Mod de preparare

Se spala ardeii si se curata de codita si de seminte si se taie cubulete la cutit.

Se face un sirop din otet fiert peste care se aduga cu zaharul.

Se pun ardeii tocati peste sirop si se lasa la fiert.

Cand dulceata se leaga, se opreste din fiert si se toarna dulceata fierbinte in borcanele curate si bine uscate.

Se pun capacele si se strang bine iar borcanele se intorc cu fundul in sus si invelite in patura pana a doua zi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise