Dulceata de caise cu miezuri de nuci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 11/2kg caise
  • 1kg zahar
  • 100g miez bde nuca
  • 250ml apa

Mod de preparare

Se spala,se dau caisele in doua scotindu-se simburii.Se face un sirop din zahar si apa care se fierbe pina se leaga putin ,se adauga caisele.Inainte de a se da la o parte de pe foc,se aduga miezul de nuca taiat marunt.Se peu continutul caldut in borcane.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise