DULCEATA DE CAPSUNE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O farfurie adanca cu varf de capsune
  • 1 kg de zahar
  • Zeama de la ½ lamaie

Mod de preparare

Capsunile se spala, se lasa sa se scurga de apa, se pun intr-un vas de tuci( de preferat), se pune zaharul peste ele apoi se lasa cateva ore sa-si lase zeama, apoi se pune la foc mic si se fierbe pana se ingroasa siropul si se leaga dulceata. Din cand in cand se ea spuma.

Cand dulceata este aproape gata se adauga zeama de lamaie. Cand s-a racit, se aseaza in borcane .

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise