Dulceata de capsuni

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg zahar
  • -2 farfuri cu varf de capsuni
  • -jumatate de lamaie

Mod de preparare

Se face sirop dintr-un pahar de apa si zahar. Capsunile se spala si se stropesc cu zeama de lamaie. Dupa ce este legat siropul, se pun capsunile si se lasa la fiert pana se leaga si se face dulceata. Cand este gata, se opreste si se acopera cu un prosop umed pana se raceste. Se pune rece in borcan, pentru a nu se separa capsunile de sirop.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise