Dulceata de catina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de catina
  • 1kg de zahar
  • 1baton de vanilie
  • 1lamaie
  • 3cani cu apa

Mod de preparare

Catina,curatata,spalata,se lasa deoparte sa se scurga;intr-un vas se face siropul gros din zahar,apa si semintele de la batonul de vanilie;se adauga fructele si se fierbe 30min;se adauga zeama de lamaie si se pune fierbinte in borcane curate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise