Dulceata de cirese amare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg cirese amare
  • 1kg zahar
  • 2 pahare cu apa
  • 4 borcanele de 0,400kg

Mod de preparare

Se scot samburii de la cirese si se presara cu 1/2 kg zahar

Se lasa pana a doua zi si se scurge zeama in cratita unde vei fierbe dulceata

Se adauga restul de zahar si cele 2 pahare cu apa

Cand s-a fiert bine siropul, se adauga fructele si se mai fierbe 1/2 ora

Eu pun dulceata in borcane mai mici pentru ca daca nu o mancam se strica,prinde floare de mucegai

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise