Dulceata de cirese amare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg cirese amare
  • 1kg zahar
  • 2 pahare cu apa
  • 4 borcanele de 0,400kg

Mod de preparare

Se scot samburii de la cirese si se presara cu 1/2 kg zahar

Se lasa pana a doua zi si se scurge zeama in cratita unde vei fierbe dulceata

Se adauga restul de zahar si cele 2 pahare cu apa

Cand s-a fiert bine siropul, se adauga fructele si se mai fierbe 1/2 ora

Eu pun dulceata in borcane mai mici pentru ca daca nu o mancam se strica,prinde floare de mucegai

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise