DULCEATA DE MORCOVI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750g.morcovi,
  • 300g. caise,
  • 1 portocala,
  • 1kg. zahar
  • 1 pachet Gelfix ;

Mod de preparare

1.Se curata si se rad morcovii pe razatoarea mica.

2.Caisele se spala, se cufunda in apa clocotita pentru a putea fi mai usor decojite,se scot samburii , apoi pulpa se taie in cubulete. Se stoarce peste ele sucul de la o portocala, se adauga coaja rasa de la portocala, zaharul si se lasa sa stea 4 ore.

3 Se adauga Gelfix-ul, se amesteca si se fierbe dulceata 4- 5 minute.

4.Se toarna fierbinte in borcane,care se inchid ermetic cu capace metalice,apoi borcanele se intorc si se tin 5 minute, dupa care se pun in camara.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise