Dulceata de visine

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr visine
  • 1kg de zahar
  • o lamaie

Mod de preparare

Eu am facut din 7 kg de visine.Visinile se spala se curata de samburi.Se pun pe foc domol impreuna cu zaharul,pana cand acesta se topeste.Se picura si putina zeama de lamaie ,ca sa nu se zahariseasca.Dupa ce se leaga siropul,se da focul la mare.Atunci cand dulceata este gata,se lasa pana a doua zi,cand se pune in bocane.Se poate pune si imediat nu este nici-o problema .

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise