Clatiti boabele de zmeura intr-un castron cu apa. Asezati-le pe un servet de bucatarie sa se usuce. Stropiti-le cu sucul de lamaie, presarati-le cu coaja de lamaie si lasati-le sa fiarba intr-o cratita de marime potrivita. Amestecati continutul plicului de gelfix cu 2 linguri de zahar si presarati totul peste fructe. Dupa ce da in clocot , luati oala de pe foc si adaugati si restul de zahar.Puneti din nou oala pe foc la fiert, 1 minut, amestecand mereu.Umpleti imediat borcanele spalate si uscate. Sigilati-le. Intoarceti borcanele cu dulceata aromata pentru 5 minute cu capacul in jos si apoi le puneti in camara.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise