dulceata de zmeura.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg zahar
  • 1 farfurie adanca, cu varf, de zmeura curatata
  • 1 baton de vanilie
  • ? lamaie

Mod de preparare

Se pregateste siropul din zahar, vanilie si 750 ml apa. Cand incepe sa se lege, se pune zmeura spalata in prealabil si scursa;

Se aduna spuma si cand siropul s-a legat suficient si zmeura s-a fiert, se adauga zeama de lamaie, se mai lasa 1 minut sa fiarba;

Se aduna din nou, cu multa grija spuma, invartindu-se in cratita rotund. Se lasa sa se raceasca si apoi se pune in borcane si se leaga.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise