Enchilada

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 foi enchilada (daca nu gasiti sunt bune foile de tortilla sau lipii)
  • 1 piept de pui
  • 2 lingurite condimente pentru pui
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de ardei
  • 2 linguri iaurt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 200 gr cas
  • 6 linguri sos mexican (http://www.myfancycake.com/2012/02/sos-mexican.html)

Mod de preparare

Ideal este sa pregatim carnea de pui cu cateva ore inainte (chiar si o zi).

Taiem carnea de pui in cubulete mici. Adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, sare, piper, pasta de ardei, iaurtul si uleiul de masline. Amestecam si lasam la frigider pentru marinat.

A doua zi, prajim puiul intr-o tigaie teflonata fara adaos de ulei. Distribuim puiul pe foile de enchilada si rulam. Asezam rulourile intr-un vas de yena uns cu ulei.

Deasupra fiecarui rulou punem cate o lingura de sos mexican si radem deasupra casul.

Incingem cuptorul la 170 grade Celsius si lasam enchilada pana se rumeneste frumos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise