Escalop de vitel cu sunca si mozzarela

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 escalopuri de vitel
  • 4 felii de sunca de Parma
  • 1 mozzarela
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspat

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul.

Se prajesc escalopurile intr-o tigaie antiadeziva. Se poate pune putin ulei.

Se pun in tava, peste ele se presara busuioc taiat, se pun feliile de sunca, apoi mozzarela taiata cubulete.

Se da la cuptor 5 minute .

Se serveste cu paste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise