Estofado de ternera

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • 2 cepe mai marisoare
  • 4 morcovi potriviti
  • 1 cutie de mazare
  • 1 ardei rosu si 1 verde
  • piper
  • sare
  • un cub de knorr de legume

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeii marunt si se pun la calit, in ulei. Se adauga un pic de vegeta si sare. Morcovii se taie rondele si se adauga. Se toarna un pahar de apa si se lasa sa fiarba cam 15 min.

Carnea de vita se taie patratele si se presara un pic de piper, se adauga la legume si se acopera de Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise