Excelent

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua, 8 linguri zahar, 7 linguri faina, 2 linguri cacao, vanilie sau lamiie
  • Crema: 300 ml lapte,o budinca de cacao,3-5 linguri zahar
  • Glazura: 1 ciocolata cu lapte, 3 linguri ulei

Mod de preparare

Din ingredientele de mai sus se coc 4 foi pe dosul tavii.

Crema: 300 ml lapte,o budinca de cacao,3-5 linguri zahar. Cand este rece se amesteca cu un pachet de margarina sau unt si 200 gr finetti.

Glazura: 1 ciocolata lapte se topeste cu 3 linguri ulei si se pune deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise