Exotic Picant

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 mango
  • 1 fructul pasiuni
  • 1/2 avocado
  • 150 g ananas
  • 1 mar
  • 1 ardei iute rosu

Mod de preparare

Decojiti ananasul si taiati o felie de circa 150 g.

Decojiti mango-ul si taiati-l pe jumatate evitand samburele.

Taiati fructul pasiuni si scoateti pulpa.

Curatati ardeiul iute (daca doriti sa nu fie foarte iute indepartati semintele si partea alba din interior ) .

Taiati avocado pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una din parti pana se va desprinde de pe sambure.

Introduceti ingredientele alternandu-le in storcatorul prin presare la rece Kuvings.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise