Fagure

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -3 oua;
  • -9 linguri ulei;
  • -9 linguri zahar;
  • -9 linguri lapte;
  • -o lingurita amoniac;
  • -sare de lamaie;
  • -un pachet budinca de ciocolata;
  • -3 linguri cacao;
  • -putina margarina(3 linguri);
  • -esenta rom;
  • -1/2 kg lapte;
  • -coaja de lamaie;
  • -faina cat cuprinde(ca la chec,cam 250 gr)

Mod de preparare

Se bat ouale,se adauga zaharul,laptele,uleiul.Se amesteca,pana se topeste zaharul,se adauga amoniacul stins cu apa cu sare de lamaie,coaja de lamaie.Se omogenizeaza si se adauga faina exact ca la chec.Se coc in forma speciala si se umplu cu budinca preparata conform instructiunilor de pe plic,in care se mai adauga margarina,cacao si esenta,la sfarsit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise