Fajitas mexicane

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ardei verde lung sau 1/2 ardei verde gros
  • o ceapa mare
  • sos mexican pentru fajitas
  • lipii
  • un plic cu condimente pentru fajitas

Mod de preparare

Este o reteta foarte usor si repede de facut pentru ca totul se pregateste la foc iute.Puiul si legumele se taie julién.Puiul se pune la prajit in 2,3 linguri de ulei de masline.Cand incepe sa prinda culoare aurie se adauga ceapa.Cand s-a imuiat ceapa,se adauga ardeiul rosu,se caleste 5 min si se adauga ardeiul verde.Se caleste totul la foc iute pana se calesc bine toate legumele.Se adauga plicul cu condimente,se mai amesteca 1 min si se da deoparte.Lipiile se ung cu sosul mexican,si se umplu cu legume.Se ruleaza si se serveste.O bunatate!Sper sa va placa!!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise