Falafel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Naut- 500gr.
  • Ceapa- 3 bucati potrivite
  • Menta uscata si macinata
  • sare
  • piper rosu sau negru - dupa gust

Mod de preparare

Nautul se lasa la inmuiat in apa cel putin 24 ore , timp in care schimbam de 2-3 ori apa.

Nautul se scurge, se toaca impreuna cu ceapa de 3 ori prin masina de tocat sau se face pasta cu ajutorul unui blender. Se adauga menta, sare si piper dupa gust.

Se formeaza chiftele cu mainile ude si se prajesc in ulei incins.

Se mananca in sandwich cu rosii, castraveti murati, salata verde, cu ketchup si, daca nu tineti post cu maioneza.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise