Falafel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Naut- 500gr.
  • Ceapa- 3 bucati potrivite
  • Menta uscata si macinata
  • sare
  • piper rosu sau negru - dupa gust

Mod de preparare

Nautul se lasa la inmuiat in apa cel putin 24 ore , timp in care schimbam de 2-3 ori apa.

Nautul se scurge, se toaca impreuna cu ceapa de 3 ori prin masina de tocat sau se face pasta cu ajutorul unui blender. Se adauga menta, sare si piper dupa gust.

Se formeaza chiftele cu mainile ude si se prajesc in ulei incins.

Se mananca in sandwich cu rosii, castraveti murati, salata verde, cu ketchup si, daca nu tineti post cu maioneza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise