Fals file cu gimbir si portocala

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • bucata de carne file de 1-2 kg
  • 3 linguri de ulei
  • sare si piper proaspat macinat
  • 2 maorcovi
  • 2 ridichi albe
  • 1 usturoi intreg taiat de-a latul
  • 11/2 suc deportocala proaspata
  • 1pahar de supa
  • ghimbir proaspat taiat felii
  • 1lingura de mustar D\'jon
  • 1ceapa mare taiata

Mod de preparare

Intr-o cratita cu fund dublu si adinca se pune uleiul la incalzit.Se unge carnea cu sare si piper si se prajeste putin pe toate partile.Se scoate carnea si se toarna vinul se lasa sa inceapa sa fiarba se adauga sucul de portocala supa,ghimbirul,mustarul si ceapa.Se reintoarce carnea in cratita si se da la cuptor incalzit dinainte la 140 de grade.Nu se acopera cratita si din cind in cind se stropeste carnea cu sosul din cratita.Dupa o ora se adauga usturoiul taiat morcovii taiati ca betisoare si ridichile sferturi.Se lasa in cuptor 3-31/2 ca sa fie gata.Se intoarce de citeva ori si se stropeste cu sos ca sa nu se usuce.Este minunata cu orez fiert cu stafide si putina ceapa prajita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise