Fantasia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente blat alb:
  • - 60 g unt
  • - coaja rasa de la 1 portocala
  • - 185 g branza de vaci
  • - 60 g zahar
  • - 2 oua
  • - 30 g faina
  • ngrediente blat ciocolata:
  • - 185 g ciocolata
  • - 45 g unt
  • - 2 oua
  • - 185 g zahar
  • - 60 g faina
  • - 2 lingurite drojdie uscata

Mod de preparare

Pentru blatul alb mixam bine: oua + zahar +

coaja de portocala + unt + branza de vaci +

faina...am adaugat si un finesse de portocale, pentru mai multa aroma

Pentru celalalt blat topim ciocolata in baie de abur daugam untul si lasam sa se racoreasca, intre timp mixam ouale + zahar, apoi adaugam ciocolata + faina, in care am amestecat si drojdia, si turnam in tava, primul blat de ciocolata, apoi blatul alb si cu o furculita ne jucam prin tava, ca sa imbinam culorile

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise