Farfalle cu legume

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g dovlecei
  • 300 g ardei gras rosu
  • 1 legatura praz
  • 5 bucati rosii
  • 350 g paste Farfalle
  • 4 ling ulei de masline
  • 2 ling busuioc
  • 100 g cascaval / mozzarella
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita vegeta

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.Rosiile se decojesc se taie cuburi impreuna cu ardeii, dovleceii si prazul dupa care se prajesc in ulei rosiile fiind aduagate ultimele dupa care acoperim vasul si lasam sa fiarba timp de 6 minute.Dupa ce sunt gata le condimentam cu sare, piper, vegeta dupa gust.

Scurgem pastele si amestecam cu legumele, adugam busuioc.

Se mai poate adauga bucati de cascaval, mozzarella dupa preferinte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise