Fasole alba cu ceapa si rosii coapte

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cepe rosii
  • 400 gr rosii cherry
  • 3 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • sare de mare cu ierburi aromate
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • un buchetel de patrunjel proaspat, tocat
  • 2 conserve (a cate 400 gr) fasole alba, scursa
  • 2 linguri otet balsamic
  • parmezan ras, pentru servire

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200⁰C.Se aseaza intr-un vas termorezistent 1 ceapa rosie taiata in sferturi si rosiile cherry injumatatite.Se stropesc cu 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie si se presara cu sare de mare cu ierburi aromate. Se dau la copt 30 minute.

Intre timp, se incinge 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamaie intr-o tigaie, se adauga 1 ceapa rosie tocata, usturoiul, patrunjelul si sare de mare cu ierburi aromate si se calesc impreuna 5-7 minute, pana cand se inmoaie.Se adauga fasolea, otetul balsamic, legumele coapte si se amesteca usor.Se pune preparatul pe o farfurie se presara cu parmezan si se serveste.

http://lauradfood2.blogspot.com/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise