Fasole batuta

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg fasole boabe uscata
  • -3 cepe mijlocii
  • -1 morcov
  • 1 telina mijlocie
  • -usturoi
  • -8 cepe pentru calit

Mod de preparare

Se curata fasolea, se spala bine si se pune la muiat in apa de seara pana dimineata. A doua zi se pune la fiert si se fierbe putin schimbandu-se trei ape. Se pune zarzavatul si se lasa pana se fierbe fasolea. Se scurge fasolea de zeama si se lasa la racit. Intre timp se taie ceapa pentru calit fideluta si se prajeste. Cand este inca calduta fasolea se pune in mixer, se paseaza,se pune usturoiul pisat, apoi se pune ceapa calita si se paseaza in continuare. Se pune in cutiute sau in castroane peste care se pune folie de bucatarie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise