FASOLE BATUTA

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • fasole boabe,
  • ceapa ,
  • patrunjel,
  • sare.
  • ulei

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert aproximativ 2 ore, pana se inmoaie bobul si coaja de pe bob.

Se scurge apoi de apa, dupa care se piseaza marunt.

Peste fasolea pisata se pune ceapa calita impreuna cu uleiul care a ramas de la calit (daca mai este nevioie de ulei, se mai adauga).

Ceapa se taie marunt si se caleste cu putin ulei, patrunjel, sare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise