Fasole cu afumatura

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole
  • 1 kg carne afumata
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate
  • condimente
  • 50 ml ulei
  • marar verde

Mod de preparare

Fasolea muiata in apa o fierbi cu o ceapa, foi de dafin, cimbru, boabe de piper. Carnea afumata o fierbi separat.

Calesti o ceapa, adaugi usturoiul pisat pana se moaie.Strecori fasolea si o incororporezi cu ceapa, adaugi carnea fiarta, o ceasca de zeama de carne, condimentezi si lasi sa scada sosul. Adaugi pasta de tomate, condimentezi,presari cu marar.Servesti cu muraturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise