Fasole cu carnati

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr fasole
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • 1 morcov
  • 500 gr carnati picanti
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • 2 linguri de ulei
  • 200 gr bulion

Mod de preparare

Se pune fasolea la inmuiat cu o seara inainte de a fi pregatita.Se curata si se spala bine legumele,dupa care se taie marunt si se calesc cu 2 linguri de ulei.Se adauga carnatii si se calesc impreuna cu legumele.Se adauga bulionul, fasolea ,si apa cat cuprinde.Se da focul la mic si se acopera cu un capac,lasand sa fiarba 30 minute.Daca scade apa puteti adauga o cana de apa calda.Cand fasolea este aproape fiarta se adauga sare ,un pic de piper macinat si patrunjel verde taiat marunt.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise