Fasole cu carnati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 500 gr fasole uscata;
  • - 6-8 buc de carnati (oltenesti, cabanos);
  • - 4 linguri de sos de rosii (bulion);
  • - 3 cepe medii;
  • - condimente (sare, piper, foi de dafin);
  • - apa.

Mod de preparare

Intr-un vas cu apa se lasa fasolea sa se inmoaie, cateva ore (de preferat sa se lase de seara pana dimineata).

Se pune apoi la fiert, si dupa ce da in clocot, se arunca apa si se pune alta curata, dar fierbinte. Se repeta operatiunea de vreo 4-5 ori (facand asa, mancarea nu mai provoaca balonari).

La ultima fierbere se adauga cateva foi de fafin si piper boabe.

Separat, se caleste ceapa taiata marunt, aopi se adauga carnatii taiati la ce dimensiune prefera fiecare. Se calesc, apoi se adauga totul in vasul in care fiebe fasolea, se pune sosul de rosii/bulionul si se lasa sa fiarba cca.20-30min. Se adauga sarea la sfarsit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise