Fasole cu ciolan afumat la Slow Cooker

Timp pregatire
435 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g fasole
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 felie de telina
  • 3 morcovi
  • 3 catei de usturoi (optional)
  • 2 frunze de dafin
  • 1 ciolan de porc afumat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • apa
  • 1 l bulion de casa

Mod de preparare

Spalati fasolea si scurgeti-o de apa.

Taiati ceapa, telina si morcovii felii.

Puneti fasolea in vasul de slow cooker, adaugati legumele si amestecati. Adaugati frunzele de dafin. Asezati ciolanul in mijloc, adaugati apa cat sa acopere si bulion, asezati legatura de pratrunjel pe deasupra si puneti capacul.

Setati functia High, iar timpul de gatire pentru 7 ore.

In ultima ora de gatire adaugati si usturoiul, in coaja.

Dupa cele 7 ore, fasolea va fi moale si carnea va vine usor de pe os. Reteta de Fasole cu ciolan afumat la Slow Cooker este gata! Serviti cu paine si putin piper verde proaspat macinat.

Reteta video aici: https://www.youtube.com/watch?v=QgnBj70KqUI

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise