fasole cu costita afumata

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g costita (afumata)
  • 1 Kg fasole boabe (3 conserve)
  • o ceapa
  • un morcov (nu foarte mare)
  • 3 sferturi ardei gras(diferite culori)
  • ulei si sare (ca la orice mancare)
  • 3 linguri de bulion

Mod de preparare

costita se taie cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa care se pune separat. in untura obtinuta se caleste ceapa impreuna cu morcovul, dupa care ardeiul taiat cubulete. se adauga fasolea si costita si aproximativ o cana de apa (depinde cat e fasolea de fiarta). la final se pun 3 linguri de bulion.(paprika dupa gust).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise