Fasole cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g fasole fiarta (boabe) fierbinte
  • - 500 g costita taraneasca
  • - 250-300 g smantana
  • - 150 ml apa
  • - 1 galbenus
  • - 1 morcov
  • - 1 ceapa uscata
  • - 1 ceapa verde
  • - sare
  • - patrunjel

Mod de preparare

1. Rumenim costita intr-o tigaie non-aderenta.

2. Calim legumele impreuna cu costita rumena.

3. Adaugam apa si punem un capac.

4. Dupa ce apa s-a evaporat adaugam fasolea si smantana amestecata cu galbenusul. Mai lasam pe foc 3 min, dupa care oprim.

5. La final adaugam patrunjel tocat si sare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise