FASOLE DE VARA CU CIOLAN AFUMA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Fasole boabe - 1 kg
  • Ceapa verde - 3 legaturi
  • Usturoi verde - 1 legatura
  • Morcovi - 1 legatura
  • Telina - 1 bucata
  • 4 - 5 rosii
  • Pasta de rosii - 50 gr
  • Ardei gras - 2 bucati
  • Marar, leustean, patrunjel - cate o legatura

Mod de preparare

Boabele de fasole se lasa la hidratat timp de 2 - 3 ore apoi se fierb la foc foarte mic. Se schimba 2 - 3 ape.

Se prepara un sos din ceapa, usturoi, ulei de masline, morcov, telina, rosii si pasta de tomate.

Sosul se lasa pe foc circa 30 de minute - se adauga peste sos fasolea deja fiarta si verdeturile.

Se serveste cu ciolan afumat fiert sau preparat la cuptor

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise