Fasole la cuptor

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 cepe
  • 500gr fasole fiarta
  • 2 morcovi
  • telina
  • 500 ml suc rosii
  • 500ml vin alb
  • boia de ardei iute o lingurita
  • sare,piper

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie pestisori, morcovii curatati se dau prin razatoarea mica si impreuna cu telina se pun in tigaie la calit cu ulei. Intre timp, sucul de rosii se amesteca cu vinul, boiaua de ardei, sare si piper si se toarna peste ceapa cand e aproape gata. Fasolea se aseaza intr-un vas care se poate pune la cuptor si se acopera cu sosul de ceapa. Se da la cuptor la 180 grade.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise