Fasole lata cu manzat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 0,400 pulpa de manzat
  • 3 linguri ulei
  • 2-3 cepe
  • 1 fir de usturoi
  • 0,500g fasole lata
  • 0,500 g rosi
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura de faina
  • 5-6 boabe enibahar
  • 6-10 fire patrunjel verde
  • sare, piper,boia (iute sau dulce)
  • apa

Mod de preparare

Se taie carnea,se inabuse in 3 linguri de ulei si 3 de apa,se adauga ceapa,,ardeiul si fasolea curatata,spalata si taiata potrivit,se acopera cu apa si se fierbe cu capac la foc mic pina cand este fiarta carnea.

Rosile se mixeaza, se adauga lingura de faina, enibaharul, sarea, boiaua, se mai lasa 10 minute la fiert,dupa care se pune patrunjelul si usturoiul tocat marunt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise