Fasole rosie cu pui fiert

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole rosie fiarta in prealabil.
  • 2-3 bucati piept de pui.
  • 1 ardei rosu.
  • 1 ceapa.
  • 1 cutie rosii decojite la conserva.
  • 1 lingurita oregano.
  • 1 lingurita cimbru.
  • 1/2 lingurita chili.,
  • 2 linguri ulei masline.
  • sare, piper,alte condimente la alegere.

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul se taie fasii subtiri, se calesc in ulei, 5 minute. Se adauga apoi rosiile maruntite si sucul lor, oreganul, cimbrul, chili, sare si piper, se amesteca bine, se mai lasa 5 minute. Pieptul de pui fiert se taie in bucatele, se adauga in sos, se lasa inca 5 minute, se adauga apoi fasolea rosie care este si ea fiarta. Se amesteca si se lasa la foc domol 10 minute. Se serveste calda, alaturi de o salata de varza acra.Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise