Fasole rosie cu pui fiert

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole rosie fiarta in prealabil.
  • 2-3 bucati piept de pui.
  • 1 ardei rosu.
  • 1 ceapa.
  • 1 cutie rosii decojite la conserva.
  • 1 lingurita oregano.
  • 1 lingurita cimbru.
  • 1/2 lingurita chili.,
  • 2 linguri ulei masline.
  • sare, piper,alte condimente la alegere.

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul se taie fasii subtiri, se calesc in ulei, 5 minute. Se adauga apoi rosiile maruntite si sucul lor, oreganul, cimbrul, chili, sare si piper, se amesteca bine, se mai lasa 5 minute. Pieptul de pui fiert se taie in bucatele, se adauga in sos, se lasa inca 5 minute, se adauga apoi fasolea rosie care este si ea fiarta. Se amesteca si se lasa la foc domol 10 minute. Se serveste calda, alaturi de o salata de varza acra.Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise