Fasole scazuta cu piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g fasole pastai
  • 2 cepe
  • un morcov
  • putina telina
  • 2 piepti de pui
  • ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri de pasta de rosii
  • 2 linguei de faina
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde sau uscat
  • apa

Mod de preparare

Se curata ceapa,morcovul,telina apoi ceapa se taie marunt iar morcovul si telina se razuiesc prin razatoarea mica.

Intr-o cratita se pune putin ulei unde se pun zarzavaturile si putina boia se incalzesc putin in ulei peste care se pune pieptul de pui taiat rondele,se adauga o canita de apa si se lasa sa se fiarba, cand e gata se adauga fasolea (care am pus-o pt iarna atat in borcan sau in congelator depinde de fiecare).

Spre sfarsit se adauga sare, piper cele 2 linguri de pasta de rosii si din 2 linguri de faina si putina apa se face o ingroseala apoi se toarna peste compozitie si se mai lasa sa fiarba.

La final de tot se pune usturoiul si patrunjelul.

Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise