Fasole uscata cu afumaturi

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg fasole
  • 7-8 bucati afumaturi
  • 2-3 cepe
  • 1-2 linguri grasime Se alege fasolea
  • se spala si se pune in apa rece din ajun

Mod de preparare

Tot din ajun se spala si afumaturile si se pun la desarat. In ziua urmatoare se pune la fiert impreuna fasolea, ceapa taiata marunt si afumaturile taiate bucati. In cazul in care carnea este tare, batrina, se pune mai intii sa fiarba o data cu ceapa si apoi se adauga fasolea. Se fierb la foc domol, cine doreste poate sa adauge si 1-2 foi de dafin. Aceasta mincare nu se scade prea mult

Se serveste cu muraturi sau cu salate de sezon

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise