fasole verde cu aripi de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceapa medie
  • un ardei gras sau(optional 3 sferturi de ardei de diverse culori)
  • 6 aripi superioare de pui
  • 1kg fasole verde(congelata)
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri de bulion
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • paprika dupa gust

Mod de preparare

in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara.

separat se caleste ceapa pana devine aurie,se adauga ardeiul taiat cubulete. la cateva minute se adauga zeama(nu toata) de la aripi si fasolea.

cand toate acestea sunt fierte, se adauga un pic de sare si aripile.

la final se adauga faina amestecata cu bulionu si un pic de zeama(obligatoriu rece),usturoiul taiat cat mai mic si paprika.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise