fasole verde cu carne vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita
  • fasole verde
  • ceapa
  • faina
  • paste de tomate
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel si marar verde

Mod de preparare

Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei si 100 ml de apa. Se adauga apa fiarta sau apa in care a fiert fasolea.

Cand carnea e aproape fiarta , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate,sare, boia de ardei, usturoi si fasolea verde, continuand fierberea cca 20 min. Se adauga rosii , se mai fierb 5 min, apoi se adauga marar si patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise