Fasole verde cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan 820 g fasole verde
  • 250 g ciuperci fierte
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos de soia
  • marar verde
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei.Adaugam ciupercile si pasta de gogosari, amestecam.Punem si fasolea verde scursa de apa de pe ea , amestecam din nou si adaugam condimentele. Daca este cazul adaugam 1/2 cana cu apa sa fiarba bine legumele.

La sfarsit presaram marar verde deasupra.

Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise