Fasole verde cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan 820 g fasole verde
  • 250 g ciuperci fierte
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos de soia
  • marar verde
  • ulei

Mod de preparare

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se caleste in putin ulei.Adaugam ciupercile si pasta de gogosari, amestecam.Punem si fasolea verde scursa de apa de pe ea , amestecam din nou si adaugam condimentele. Daca este cazul adaugam 1/2 cana cu apa sa fiarba bine legumele.

La sfarsit presaram marar verde deasupra.

Pofta mare !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise