Fasole verde cu ciuperci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g fasole verde congelata, taiata in doua,
  • 4 linguri ceapa tocata marunt,
  • 50 g margarina,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 225 g ciuperci, taiate felii subtiri,
  • zeama de lamaie,
  • 2 linguri patrunjel verde tocat,
  • sare,
  • piper negru macinat.

Mod de preparare

Se fierbe fasolea pana ce se patrunde, dar fara sa se inmoaie. Se-ncinge margarina impreuna cu uleiul intr-o tigaie mare si se caleste ceapa, pana ce devine sticloasa.

Se adauga ciupercile si se dunstuiesc si ele si pe urma fasolea si se amesteca pana ce se incinge bine.

Se condimenteaza legumele cu sare, piper si zeama de lamaie.

Se pune fasolea impreuna cu ciupercile pe un platou incins, se garniseste cu patrunjel verde tocat si se serveste imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise